14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzcenin korunan alanlarına inceleme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcenin korunan alanlarına inceleme
Abone ol
Doğa Koruma Ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet çörtük, Düzce Ilinde Bulunan Korunan Alanlarda Saha Incelemelerinde Bulundu. Program Kapsamında Bölgenin önemli Doğal Alanlarında Yürütülen çalışmalar Yerinde Değerlendirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Çörtük, Düzce ilinde bulunan korunan alanlarda saha incelemelerinde bulundu. Program kapsamında bölgenin önemli doğal alanlarında yürütülen çalışmalar yerinde değerlendirildi.

İncelemeler çerçevesinde Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı, Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı, Korugöl Tabiat Parkı ile Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ve Sulak Alanı İskele Mevkii’nde sürdürülen koruma, bakım ve altyapı faaliyetleri ele alındı.

Sahada gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler, Düzce DKMP Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek ve ilgili şefler tarafından aktarıldı. Devam eden projeler ile planlanan uygulamalar hakkında değerlendirmelerde bulunulurken, korunan alanların etkin ve sürdürülebilir şekilde yönetilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bölgenin doğal zenginliklerinin korunarak gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Bilecikte ‘Vefa İftarı gerçekleştirildi Önceki Haber

AK Parti Bilecikte ‘Vefa İftarı gerçekle...

Orman Koruyucuları hem eğlendirdi hem öğretti Sonraki Haber

Orman Koruyucuları hem eğlendirdi hem öğ...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar