160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzcenin çevreyolu ağına yeni güzergah

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcenin çevreyolu ağına yeni güzergah
Abone ol
Düzce’nin Trafik Yükünü Hafifletecek Yeni çevreyolu Projesinde çalışmalar Hızla Ilerliyor.

Düzce’nin trafik yükünü hafifletecek yeni çevreyolu projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimiyle, Düzce’nin kuzeyinden gelen trafiği şehir içinden uzaklaştıracak 6,5 kilometre uzunluğundaki Çamköy-Hal Kavşağı Hattı’nın yapımına başlandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, Çamköy Kavşağı yönünden başlayarak Hal Kavşağı’na bağlanan yolun hafriyat ve dolgu işlemleri tamamlanarak asfaltlamaya hazır hale getirildi. Projenin kalan 3 kilometrelik kısmının ise önümüzdeki yıl asfaltlanması planlanıyor.

Çamköy-Hal Kavşağı arasındaki yeni güzergah, özellikle ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğine girmesini önleyerek hem yolun kısalmasına hem de hava kirliliğinin azalmasına katkı sağlayacak. Ayrıca Çoban ve Öztürkler kavşaklarındaki trafik yoğunluğunu da önemli ölçüde hafifletecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milasta minibüs küle döndü Önceki Haber

Milasta minibüs küle döndü

Kuşların dans ettiği Uylubağı göleti kuraklık nedeniyle çorak zemine dönüştü Sonraki Haber

Kuşların dans ettiği Uylubağı göleti kur...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar