160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzceli 9 sporcu kürsüye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzceli 9 sporcu kürsüye çıktı
Abone ol
Düzce Belediyesi Spor Akademisi Kulübü Judo Takımı Sinop Ilinde Düzenlenen 19. Karadeniz Judo şampiyonasında Fırtına Gibi Esti. 9 Sporcu Kürsüye çıktığı şampiyonada Erkeklerde Takım Halinde üçüncü Kadınlarda Ise Takım Halinde Ikinci Olma Başarısını Da Gösterdi.

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Kulübü judo takımı Sinop ilinde düzenlenen 19. Karadeniz Judo Şampiyonasında fırtına gibi esti. 9 sporcu kürsüye çıktığı şampiyonada erkeklerde takım halinde üçüncü kadınlarda ise takım halinde ikinci olma başarısını da gösterdi.

19. Karadeniz Judo Şampiyonası sona erdi. 16 ilden 650 sporcunun katılım sağladığı şampiyona da 42 kilogram da mücadele eden Rutkay Çil birinci olurken, 55 kilogramda Yiğit Halil Sezen üçüncü, 60 kilogramda Arda Işık ikinci, 65 kilogram da ise Abdülbaki Çam ikinci olarak kürsüye çıktı.

Kadınlarda ise 28 kilogramda Erva Eren birinci olurken, 36 kilogramda Nezihe Duru Kaya üçüncü, 40 kilogramda Livanur Turan üçüncü, 48 kilogramda Ayşe Naz Tosun ikinci, 57 kilogramda ise Cemrenur Aydoğdu birinci olarak kürsüdeki yerini aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavurucu sıcaklar Adıyamanı etkisi altına aldıÖnceki Haber

Kavurucu sıcaklar Adıyamanı etkisi altın...

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz: “7 bakanlığa denk bütçesi var, 18 kreş yaptım diye övünüyor”Sonraki Haber

Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz: “7...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar