160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzceden ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzceden ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı
Abone ol
PANDEMİ SEBEBİYLE ARA VERİLEN HAC YOLCULUĞU 2 YIL SONRA YENİDEN BAŞLADI. DÜZCE’DEN İLK KAFİLE HACI ADAYI, KUTSAL TOPRAKLARA DUALARLA UĞURLANDI. VALİ CEVDET ATAY’DA UĞURLAMAYA KATILDI.

Pandemi sebebiyle ara verilen hac yolculuğu 2 yıl sonra yeniden başladı. Düzce’den ilk kafile hacı adayı, kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Vali Cevdet Atay’da uğurlamaya katıldı.


Dünyayı etkisi altında korona virüs salgını tedbirleri neticesinde Türkiye’de hac ibadeti için yapılan seferlere ara verilmişti. Yaklaşık 2 yılın ardından Düzce’den gidecek ilk hac kafilesi için Düzce Cedidiye Camii önünde program düzenlendi. Programa Vali Cevdet Atay, Müftü Rüstem Can, hacı adayları ve yakınları katıldı.


Peygamber efendimizin doğduğu, yaşadığı ve hayatını idame ettirdiği yerleri ziyaret edecek ve Hac vazifesini yerine getirecek hacı adaylarının mutlulukları gözlerinden okundu. Kafile, kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehit babaları unutulmadıÖnceki Haber

Şehit babaları unutulmadı

Çocuğun yaşına göre spor dalı seçilmeliSonraki Haber

Çocuğun yaşına göre spor dalı seçilmeli

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar