160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzceden deprem bölgelerine bin 564 personel ve 388 araç desteği gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzceden deprem bölgelerine bin 564 personel ve 388 araç desteği gönderildi
Abone ol
DÜZCE VALİLİĞİ, DEPREM BÖLGELERİNDE BİN 564 PERSONEL VE GÖNÜLLÜNÜN YANI SIRA 388 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ BULUNDUĞUNU AÇIKLADI.

DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliği, deprem bölgelerinde bin 564 personel ve gönüllünün yanı sıra 388 araç ve iş makinesi bulunduğunu açıkladı.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Düzce’den afet bölgelerine çok sayıda personel ve araç desteği gönderilmişti. Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye’ye giden ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Düzce Belediyesi ise Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde enkaz kaldırma çalışmalarını sürdürüyor.


Düzce Valiliği, deprem bölgelerinde var olan personel ve gönüllü kişilerin bilgilerini paylaştı. Buna göre, Düzce AFAD bölgede 29 personel ve 7 araç ile destek faaliyetlerini sürdürürken, kamu kurum ve kuruluşlardan 791 personel, 218 araç, arama kurtarma derneklerinden 256 gönüllü personel, 50 araç, yerel destek ekiplerinden 59 personel ve 4 araç ile gönüllülerden 429 vatandaş 109 araç bulunuyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yalovada meslek liseli öğrenciler depremzedeler için sac soba üretiyor Önceki Haber

Yalovada meslek liseli öğrenciler deprem...

Esenyurtta metruk bir binada çıkan yangın 3 binaya sirayet etti Sonraki Haber

Esenyurtta metruk bir binada çıkan yangı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar