160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzcede Ramazan pidesi kuyruğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede Ramazan pidesi kuyruğu
Abone ol
Düzce’de Ramazan Ayının Başlamasıyla Birlikte Vatandaşlar Ramazan Pidesi Almak Için Fırınların önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

Düzce’de Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlar Ramazan pidesi almak için fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Düzce’de, on bir ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sofraların vazgeçilmezi olan Ramazan pidesi için vatandaşlar fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Fırıncıların uzun ve yorucu mesaisi, müşterilerin de tatlı telaşı sonrasında evlere ulaşan Ramazan pideleri, iftar vaktinde yemeklerin ayrılmaz parçası oluyor. Üzerine yumurta sarısı sürülen, bir miktar susam ve çörek otu da serpilen pideler, ortalama 10 dakikada pişiyor. Uzun pide kuyruklarını beklemek istemeyen kimi vatandaş ise ekmek ve daha önceden çıkmış pideleri almayı tercih etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kasaplardan vatandaşa kıyma uyarısıÖnceki Haber

Kasaplardan vatandaşa kıyma uyarısı

Tavşanlıda trafik kazası: 1 ölüSonraki Haber

Tavşanlıda trafik kazası: 1 ölü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar