01 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.4505
EURO34.6487
ALTIN2384.7

Düzcede Kudüs sevgisi salonlara sığmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede Kudüs sevgisi salonlara sığmadı
Abone ol
Elevizyon Sunucusu Ve Yazar Bekir Develi, Düzce Belediyesi’nin Daveti üzerine “kudüs Bizim Neyimiz Olur?” Konu Başlıklı Söyleşide Düzceliler Ile Buluştu. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde Düzenlenen Organizasyon Düzcelilerden Büyük Ilgi Gördü.

Televizyon sunucusu ve Yazar Bekir Develi, Düzce Belediyesi’nin daveti üzerine “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” konu başlıklı söyleşide Düzceliler ile buluştu. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen organizasyon Düzcelilerden büyük ilgi gördü.

Düzce Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerinde son olarak ünlü bir ismi daha Düzceliler ile buluşturdu. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde hazırlanan televizyoncu ve Yazar Bekir Develi’nin Kudüs’ü anlattığı organizasyona Vali Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve yüzlerce vatandaş katıldı. “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” konulu söyleşide Düzcelilerle buluşan Develi salonu dolduran konuklara teşekkür ederek programına başladı. Salonu dolduran vatandaşların bir kısmı sahnede Bekir Develi’nin yanında söyleşiyi dinlerken alana giremeyen davetliler için de kültür merkezi fuaye alanında oturma alanları hazırlanarak dev ekran kuruldu.

“Bu kalabalık Kudüs’ün bereketidir”

Söyleşi programının öncesinde açıklamalarda bulunan Develi, Düzce’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği olan başta Belediye Başkanı Faruk Özlü olmak üzere herkese teşekkür ederek, “Düzce’ye uzun zamandır gelmemiştim. Kudüs programlarımız vesilesiyle buraya davet edilmiş olmaktan dolayı hakikaten çok mutluluk duyuyorum. Salonda bulunanlar, o kalabalık aslında bize gelmiyor. O kalabalık, ülkemizde Düzce özelinde de Kudüs duyarlılığının ne kadar yüksek olduğunun bir göstergesi. Burada Kudüs’ü konuşacak ve Kudüs’e dua edecek kim olursa olsun bu salon bu şekilde dolardı. Bu Kudüs’ün bereketidir. İnşallah burada bu program vesilesi ile küçük bir farkındalık oluşturmak nasip olursa ne mutlu bize. Bu programı akıl eden, devam ettiren başta Belediye Başkanımız olmak üzere çorbada tuzu bulunan herkese, davet ve hayırlı organizasyon için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Söyleşi programı İsrail’in işgalci saldırıları, Gazze’deki insanlık dramı ve İsrail menşeili ürünlerin boykot edilmesi konularının konuşulması sonrası edilen dualar ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kağıthanede kum yüklü kamyon devrildi: 1 yaralıÖnceki Haber

Kağıthanede kum yüklü kamyon devrildi: 1...

Mezarlık işçisinin evinden yüzlerce tarihi sikke çıktıSonraki Haber

Mezarlık işçisinin evinden yüzlerce tari...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar