24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzcede köy yollarında kilit parke çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede köy yollarında kilit parke çalışmaları sürüyor
Abone ol
Akçakoca'ya Bağlı Paşalar Köyü'nde Köy Içi Yollarda Başlatılan Kilit Parke Taşı Döşeme çalışmaları Devam Ediyor. Ulaşımın Daha Güvenli Ve Konforlu Hale Getirilmesi Amacıyla Yürütülen çalışmaların Planlanan Program Kapsamında Sürdürüldüğü Bildirildi.

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde köy içi yollarda başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Çalışmalarla köy yollarının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

Akçakoca ilçesine bağlı Paşalar Köyü’nde köy içi yollarda başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Köy sakinlerinin ulaşımını daha güvenli, konforlu ve düzenli hale getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, belirlenen noktalarda kilit parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştiriliyor. Çalışmaların planlanan program doğrultusunda sürdürüldüğü belirtilirken, köyün ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve yol standartlarının iyileştirilmesi amaçlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaştan Edremit Ticaret Odasına veda ziyareti Önceki Haber

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaştan Edremi...

Jandarmadan Yakupabdal Tabiat Parkında orman yangını bilgilendirmesi Sonraki Haber

Jandarmadan Yakupabdal Tabiat Parkında o...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar