160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzcede her fuarda tanıtılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede her fuarda tanıtılıyor
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası (dtso) Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, fuarlarda binlerce kişiye Düzce’nin tanıtımının yapıldığını “Düzce’ye gelsene sloganını hızla her yerde yaymaya devam ediyor” dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Kasım Ayı olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Metin Topal’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Kasım ayı olağan gündeminin yanı sıra Antalya’da ve Ankara’da gerçekleştirilen fuarlarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Antalya ve Ankara ki turizm fuarında toplamda 400 bin katılımcıya Düzce’nin tanıtımının yapıldığına işaret ederek, ildeki tüm dinamiklerle birlikte yakalanan ortak turizm dili sayesinde tanıtım çalışmalarının güçlendiğini ifade etti.

Bıyık, “Antalya’da fuara katıldık. Odamız öncülüğünde tüm paydaş kurumlarımızla birlikte, muhteşem bir fuara imza atmış olduk. Düzce ilk kez bu kadar organize şekilde bu fuara katıldı. Gerek standımızı ziyaret edenler, gerekse bizimle birlikte fuara katılarak, standımızda ürünlerini sergileyen iş insanlarımız, fuardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Fuarı ve dolayısıyla standımızı, yaklaşık 355 bin kişi ziyaret etti. Valimiz ve rektörümüz o kadar memnun kaldılar ki, 2 gün boyunca bizimle birlikte standı ziyaret eden misafirleri ağırladılar. Burada sıcak sunumların yapılmasında büyük katkısı olan Ethem Şef fuarın yıldızı oldu. Turizm Ar-Ge ofisimiz yurt genelinde düzenlenen turizm fuarlarını takip ediyor. Son olarak da Ankara’da düzenlenen fuara Düzce Belediyesi ile birlikte katıldık. Burada da turizm acentelerine ve paydaşlarına ilimizi tanıttık. Düzce’ye gelsene sloganını hızla her yerde yaymaya devam ediyoruz. Valilik ve belediye de paylaşımlarında bu sloganı kullanıyor. Bu hepimizin başarısıdır. Ortak bir turizm dili oluşmaya başladı. İnşallah devamı da gelir” ifadelerinde bilindi.

Meclis Toplantısı, Kasım ayı mizanları ve diğer maddelerin de görüşülmesinin ardından sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziosmanpaşa Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı düzenlediÖnceki Haber

Gaziosmanpaşa Belediyesi 3 Aralık Dünya...

Basketbolda şampiyon yurtlar belli olduSonraki Haber

Basketbolda şampiyon yurtlar belli oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar