
Düzce Valiliği, 17-18 Şubat tarihleri arasında beklenen kuvvetli yağışlara karşı sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar konusunda vatandaşları uyardı.
Düzce Valiliği, yerel kuvvetli yağışlar nedeniyle sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda vatandaşları uyardı.
Valilikten Sağanak Yağış Uyarısı
Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine dayanarak vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu.
Açıklamada, 17 Şubat 2025 saat 05.00 ile 18 Şubat 2025 saat 02.00 arasında Düzce’de metrekareye 21 ila 50 kilogram arasında yağış düşmesinin beklendiği belirtildi.
Yetkililer, yerel kuvvetli yağışlara bağlı olarak sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dikkat çekerek, vatandaşların tedbirli olması gerektiğini vurguladı.
Olası Olumsuzluklara Karşı Önlem Alınmalı
Yağışların etkili olması beklenen zaman diliminde özellikle dere yatakları ve alçak kesimlerde su baskını riskine karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Yetkililer, sürücülerin ani su birikintilerine karşı temkinli olmaları gerektiğini hatırlattı.
Düzce Valiliği, vatandaşların güncel hava durumu tahminlerini takip etmeleri ve olası risklere karşı önlem almaları gerektiğini belirtti.

Yorum Yazın