160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzce şehir tiyatrosu perdelerini yeniden açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce şehir tiyatrosu perdelerini yeniden açtı
Abone ol
Yeni Sezon Perdelerini Açan Düzce Belediyesi şehir Tiyatrosu, Geçtiğimiz Yıl Büyük Ilgi Gören “haydi Karına Koş” Oyununu Yeniden Seyircisiyle Buluşturdu.

Yeni sezon perdelerini açan Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören "Haydi Karına Koş" oyununu yeniden seyircisiyle buluşturdu.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonu Ray Cooney’in yazdığı ve Orhan Azizoğlu’nun Türkçeye çevirdiği ünlü komedi oyunu "Haydi Karına Koş" ile açtı. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyun, sezonun ilk gösteriminde kapalı gişe oynayarak büyük ilgi gördü. Necmettin Görgün’ün yönetmenliğini üstlendiği iki perdelik komedide Yılmaz Aksoy, Gülçin Dinçer, Ziya Ulcay, Didem Özbakır, Berk Özçelik, Oktay Kendirci, Cem Ulcay ve Nafis Kar rol alıyor.

Geçtiğimiz sezon da sahnelenen "Haydi Karına Koş", 12 hafta boyunca kapalı gişe oynamış ve büyük beğeni toplamıştı. Bu sezon da her Perşembe akşamı ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak olan oyun, İzleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşatıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırıkkalede 175 araç trafikten men edildi Önceki Haber

Kırıkkalede 175 araç trafikten men edild...

Kırıkkalede köylere hizmet sürüyor: Yatırım tamamlandı, yüzler güldü Sonraki Haber

Kırıkkalede köylere hizmet sürüyor: Yatı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar