160x600
12 December, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzce eğitim öğretimde otobana çıkacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce eğitim öğretimde otobana çıkacak
Abone ol
Düzce'de Eğitim Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor. Düzce Kent Merkezinde Bulunan Ve Trafikte Sorun Oluşturan Ismetpaşa Ortaokulu, öğrencilerin Daha Güvenli Ve Iyi şartlarda Eğitim Görmesi Için Darıcı Mahallesi'nde Yapılan Yeni Binasına Taşındı.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de öğrencilerin daha iyi ve güvenli bir alanda eğitim görebilmesi amacıyla şehir merkezinde bulunan İsmetpaşa Ortaokulu’nun yeni taşındığı binası yapılan törenle eğitim öğretime açıldı. Vali Selçuk Aslan, Düzce’nin eğitim öğretimde otobana çıkacağını söyledi.

Düzce’de eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Düzce kent merkezinde bulunan ve trafikte sorun oluşturan İsmetpaşa Ortaokulu, öğrencilerin daha güvenli ve iyi şartlarda eğitim görmesi için Darıcı Mahallesi’nde yapılan yeni binasına taşındı. Okul binasının eğitim ve öğretime başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Gülşen Özer, il protokolü, eğitim camiası ve öğrenciler katıldı.

Törende öğrencilerin halk oyunu gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

"412 eğitim kurumumuz 6 bine yakın eğitim ordumuz söz konusu"

Vali Selçuk Aslan, Düzce’de eğitimi daha verimli kılacaklarını belirterek "Yoğun bir emeğin sonucu olarak eğitim öğretime teslim ediyoruz. Bugün Düzce’de 412 eğitim kurumumuz, 6 bine yakın eğitim ordusu söz konusu. Düzce eğitim öğretimde otobana çıkacak. Daha güçlü donanımlı kılacağız" dedi.

3 okul kazandırdık

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Kasım Aktaş Ortaokulu ve Azmimilli İlkokulu’nun ardından İsmetpaşa Ortaokulu’da eğitim camiasına kazandırıldı. Öğrenciler; modern donanımı ve geniş sosyal–sportif alanlarına kavuştu. Başkan Özlü törende yaptığı konuşmada eğitim yatırımları için hayırseverlerle görüştüğünü belirterek, "Bunlardan biri Kasım Aktaş. ‘Okul yapacağım’ dedi ve yaptı. Kalanını ise Milli Eğitim Bakanlığımız tamamladı. İsmetpaşa Okulu’nun eski yerinde bir öğrenciye bir metrekare yer düşüyordu. Düzce Lisesi’nin mimarisinde olacak dedim ve benziyor. Buranın özel önemi var benim için, hayırlı uğurlu olsun" ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Ayşe Keşir’de hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası İsmetpaşa Ortaokulu eğitim öğretime açıldı. Açılış protokol üyeleri okulu gezerek öğrencilerle süre sohbet etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soğuk havalarda ailelere uyarı: Bağışıklığı güçlendirin Önceki Haber

Soğuk havalarda ailelere uyarı: Bağışıkl...

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile Rusya Devlet Başkanı Putin ikili ilişkileri görüştü Sonraki Haber

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile Rusya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar