160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Duyarsız sürücüler mal indirme ve bindirme yerini park alanına çevirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duyarsız sürücüler mal indirme ve bindirme yerini park alanına çevirdi
Abone ol
Eskişehir'de Esnafın Mal Indirmesi Ve Bindirmesi Amacıyla Ayrılan Alanın Duyarsız Sürücüler Tarafından Otopark Gibi Kullanılması Tepkiye Neden Oldu.

Eskişehir’de esnafın mal indirmesi ve bindirmesi amacıyla ayrılan alanın duyarsız sürücüler tarafından otopark gibi kullanılması tepkiye neden oldu.

Odunpazarı ilçesi Arifiye mahallesi Sencer sokak üzerinde bulunan kısa süreli mal indirme - bindirme yeri duyarsız sürücüler tarafından park alanı haline getirildi. Duraklamanın ve park yapmanın yasak olduğu alanın trafik kurallarını ihlal eden araç sahipleri tarafından işgal edilmesi çevre esnafının tepkisine neden oldu. Gün içerisinde mal indirecek ve bindirecek olan esnaf alanın dolu olması nedeniyle araçlarını sokak ortasında duraklatmak zorunda kaldı. Yetkililere seslenen esnaf, bu durumun sıkça yaşandığını belirterek konuyla ilgili çalışma yapılması gerektiğini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kursiyerlerden Odunpazarı Belediyesine çağrıÖnceki Haber

Kursiyerlerden Odunpazarı Belediyesine ç...

Meslek unutulmaya yüz tuttu, Çine Belediyesinin anca aklına geldiSonraki Haber

Meslek unutulmaya yüz tuttu, Çine Beledi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar