160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düşen uçakta ağır yaralanan kadın yolcu, helikopter ile Erzuruma getirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düşen uçakta ağır yaralanan kadın yolcu, helikopter ile Erzuruma getirildi
Abone ol
Erzurum-bayburt Ve Rize Sınırında Düşen Uçaktan Yaralı Olarak Kurtulan Kadın Yolcu, Helikopter Ile Erzurum şehir Hastanesi'ne Getirildi.

Erzurum-Bayburt ve Rize sınırında düşen uçaktan yaralı olarak kurtulan kadın yolcu, helikopter ile Erzurum Şehir Hastanesi’ne getirildi.

Sivrihisar’dan havalanıp Rize’ye giderken düşen jet uçağının enkazı Rize-Bayburt sınırında JAK timi tarafından sabah saatlerinde bulunmuştu.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinden havalanarak dünya turuna çıkan mühendis pilot Mehmet Demirci’nin kullandığı belirtilen özel jet, Erzurum-Bayburt ve Rize sınırında bilinmeyen bir nedenden dolayı düştü. Pilot Mehmet Demirci’nin hayatını kaybettiği uçak kazasında eşi Hicran Kaya ağır yaralandı. Yaralı yolcu helikopter ile olay yerinden alınarak Erzurum Şehir Hastanesi’ne getirildi. Askeri helikopter ile Şehir Hastanesi helikopter pistine getirilen kadın yolcu ambulansla alınarak hastaneye götürüldü. Helikopteri Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Doç. Dr. Engin Avcı karşıladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında ayçiçeği ekim alanları artıyorÖnceki Haber

Aydında ayçiçeği ekim alanları artıyor

Ölmek üzereyken bulduğu kuşu ağzıyla besliyorSonraki Haber

Ölmek üzereyken bulduğu kuşu ağzıyla bes...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar