160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dur ihtarına uymadı, yakalanacağını anlayınca otomobilini bırakıp kaçtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dur ihtarına uymadı, yakalanacağını anlayınca otomobilini bırakıp kaçtı
Abone ol
ANTALYA’DA BIÇAKLA YARALAMA SUÇUNDAN ARANAN ŞÜPHELİ, POLİSİN ‘DUR’ İHTARINA UYMAYIP KAÇTI. YAKALANACAĞINI ANLAYAN ŞÜPHELİ, OTOMOBİLİNİ SOKAĞA BIRAKIP YAYA OLARAK KAÇTI. POLİSİN ŞÜPHELİYİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Antalya’da bıçakla yaralama suçundan aranan şüpheli, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçtı. Yakalanacağını anlayan şüpheli, otomobilini sokağa bırakıp yaya olarak kaçtı. Polisin şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.


Olay, saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aranan şahıslara yönelik çalışma yapan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, daha önce bıçakla yaralama olayına karışan Y.Ç.’nin bir otomobilde olduğu fark etti. Aracı durdurmak isteyen ekiplerin ikazını dinlemeyen Y. Ç, otomobille kaçmaya başladı. Ara sokaklara giren Y.Ç., çok sayıda ekibi peşine takıp kaçmaya devam etti. Son olarak Düden Şelalesi yakınlarında yakalanacağını anlayan Y.Ç., ara sokakta otomobili bırakıp yaya olarak kaçtı.


Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, otomobili ise otoparka çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karsta kaçak içki operasyonu Önceki Haber

Karsta kaçak içki operasyonu

12 yıl hapis cezası bulunan bina faresi yakalandı Sonraki Haber

12 yıl hapis cezası bulunan bina faresi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar