160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dünyanın gözde turizm şehri Marmaris, çöp kente döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın gözde turizm şehri Marmaris, çöp kente döndü
Abone ol
Marmaris, Belediyenin Toplamadığı çöpler Yüzünden Adeta çöp Kente Döndü.

Kısa süre öncesine kadar dünyanın önde gelen turizm beldeleri arasında gösterilen ve turizmden hak ettiği değeri alabilmesi için çeşitli kurumların dünya genelinde tanıtım çalışması yaptığı Marmaris, belediyenin toplamadığı çöpler yüzünden adeta çöp kente döndü. Bir yandan domuz sorunu diğer yandan toplanmayan çöpler nedeniyle, Marmaris’in ülke ve dünya çapındaki olumlu intibası yok olmaya başladı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Marmaris, son zamanlarda turizmde düşüşe geçti. Çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından ilçedeki turizmin gelişmesi ve turist sayısının arttırılması amacıyla dünyanın değişik ülkelerinde tanıtım programları düzenlendi. Halkın önemli bir kısmının geçimini turizmden sağladığı şehirde, Marmaris Belediyesi’nin asli görevlerinin aksatması ciddi sıkıntıya neden olmaya başladı.

"Göstermelik işlerden vazgeçin"

Marmaris Belediyesi, sosyal medya hesabında her gün temizlik çalışmalarına ilişkin görseller paylaşırken, vatandaşlar da adeta çöplüğü dönen yerlerin fotoğrafını paylaşıp, Belediye’nin göstermelik işler yaptığını ileri sürdü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mahalle sakinleri Geleneksel Köy Buluşmasında bir araya geldi Önceki Haber

Mahalle sakinleri Geleneksel Köy Buluşma...

2025 LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı: Yüzde 94,3’lük Başarı Oranı Sonraki Haber

2025 LGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar