160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dünyadaki Marsta doğa yürüyüşü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyadaki Marsta doğa yürüyüşü
Abone ol
Sivas’ta Turizm Haftası Kapsamında ‘dünyadaki Mars’ Olarak Bilinen Eğribucak Kayalıkları’nda Doğa Yürüyüşü Etkinliği Düzenlendi.

Sivas’ta Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "Dünyadaki Mars" olarak bilinen Eğribucak Kayalıkları’nda doğa yürüyüşü düzenlendi.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15-22 Nisan 2025 Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle ’Dünyadaki Mars’ olarak bilinen Eğribucak Kayalıkları’nda doğa yürüyüşü düzenlendi. ’Spor turizmine katkı’ ve ’herkes için spor’ anlayışıyla gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 150 kişi katıldı. Dağcılık kulüpleri, doğa tutkunları ve Sivaslı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte katılımcılar, doğayla iç içe olmanın keyfini çıkardı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise bu tür etkinliklerle Sivas’ın doğal ve kültürel değerlerinin tanıtılmasının yanı sıra vatandaşların sağlıklı yaşama teşvik edilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada gençlerin tartışması kanlı bitti: 1 yaralıÖnceki Haber

Konyada gençlerin tartışması kanlı bitti...

Bozüyük Vitraspor sahasında mağlup olduSonraki Haber

Bozüyük Vitraspor sahasında mağlup oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar