160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dünyaca ünlü menderesler sağanak nedeniyle taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyaca ünlü menderesler sağanak nedeniyle taştı
Abone ol
Ordu’da Geçen Günlerde Etkili Olan Ve Dün Gece De Devam Eden Sağanak Sonrası Aybastı Ilçesinde Bulunan Perşembe Yaylası’nda Dünyaca ünlü Menderesler Taştı.

Ordu’da geçen günlerde etkili olan ve dün gece de devam eden sağanak sonrası Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası’nda bulunan dünyaca ünlü menderesler taştı.

İl genelinde geçen hafta başından itibaren belirli devam eden sağanak, yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor. Yüksek kesimli bazı noktalarda küçük çaplı heyelanlar meydana gelirken, bazı noktalarda da dere taştı, hasarlar meydana geldi.

Yağışlar nedeniyle Aybastı ilçesinde ve menderesleri ile ünlü bin 500 rakımlı Perşembe Yaylası’nda da hasar oluştu. Doğal yapısı ve yeşilliğin arasındaki kıvrımlı görüntüsüyle yerli ve yabancı uğrak noktalarından olan mendereslerin bazı noktaları göle döndü.

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesine göre yağışı havanın bu hafta boyunca etkili olacağı tahmin ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz’de yol yapım çalışmaları sürüyor Önceki Haber

Akdeniz’de yol yapım çalışmaları sürüyor

Bursa itfaiyesi bir ayda bin 504 olaya müdahale etti Sonraki Haber

Bursa itfaiyesi bir ayda bin 504 olaya m...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar