160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dünya şampiyonları, başarılarını Başkan Vural ile paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya şampiyonları, başarılarını Başkan Vural ile paylaştı
Abone ol
ANTALYA’DA DÜZENLENEN DÜNYA BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA FARKLI KİLOLARDA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLAN OSMAN ORHANLAR İLE RAFET KORHAN, BAŞARINI ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ VURAL İLE PAYLAŞTI.

Antalya’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında farklı kilolarda dünya üçüncüsü olan Osman Orhanlar ile Rafet Korhan, başarını Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile paylaştı.



Antalya’da 43.’sü düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında dereceye giren Yeşil Çivril Belediye Bilek Güreşi sporcuları Osman Orhanlar ile Rafet Korhan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından ödüllendirildi. 54 ülkenin katıldığı Şampiyonada 2 bin sporcu mücadele etti. 50 kiloda Osman Orhanlar ile 55 kiloda Rafet Korhan bronz madalyanın sahibi oldu.



Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; “54 ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonasında sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, başarıları bizi gururlandırmıştır. Bu başarı da emeği geçen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Bizlerde diğer sporcu kardeşlerimizin aynı başarıları göstermeleri için belediye olarak her zaman sporcularımızın yanındayız." şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazakistanda cumhurbaşkanlığı seçimini Tokayevin kazandığı kesinleştiÖnceki Haber

Kazakistanda cumhurbaşkanlığı seçimini T...

Kuluda arpa ve buğdaya alternatif deneme amaçlı ketencik ekimi başladıSonraki Haber

Kuluda arpa ve buğdaya alternatif deneme...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar