160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dükkanlara zarf içinde siftah parası bırakan hayırsever güvenlik kamerasına yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dükkanlara zarf içinde siftah parası bırakan hayırsever güvenlik kamerasına yakalandı
Abone ol
KARABÜK'TE BAZI DÜKKANLARI KAPI KAPI GEZEREK ZARF İÇERİSİNDE SİFTAH PARASI BIRAKAN HAYIRSEVER GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI.

Karabük’te bazı dükkanları kapı kapı gezerek zarf içerisinde siftah parası bırakan hayırsever güvenlik kamerasına yakalandı.


Karabük’te 10 gün önce sabahın erken saatlerinde bir hayırsever Bayır Mahallesi Gökalp ve Kemal Güneş Caddesi ile Ankara Caddesi üzerinde bulunan bazı dükkanlara gizlice zarf bırakmıştı. Dükkanlarını açan esnaflar buldukları zarfın içerisinde 5 TL para ve ‘Siftah benden bereketi Allah’tan. Hayırlı işler’ yazılı notla karşılaşırken, hayırseverin kim olduğu merak uyandırmıştı.


Güvenlik kamerası incelemelerinde hayırseverin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık’ın olduğu ortaya çıktı.


Gelenek ve görenekleri korumak adına böyle bir şey yaptığını aktaran Erol Işık, “Bir kuaför arkadaşına ziyarete gittiğin uzatılan kredi kartının tuhafına gittiğini belirten Işık, “Önceden insanlar sabah gelen müşteri olmasa bile gelen insanların dükkanlara en azından siftah parası dediğimiz bozuk para bırakırdı. İnsanlara siftahın ne kadar önemli olduğunu göstermek için de arkadaşlarla böyle bir şey planladık” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Iğdırda silahlı hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı Önceki Haber

Iğdırda silahlı hırsızlık girişimi güven...

Dursun Özbek: Sportif faaliyetlerde tekrar 2000 ruhuna dönmemiz lazım Sonraki Haber

Dursun Özbek: Sportif faaliyetlerde tekr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar