14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi
Abone ol
Manisa'nın Akhisar Ilçesinde Gerçekleşen Düğünle Dünya Evine Giren Genç çift Irem Ve Orkun, En Mutlu Günlerini Doğaya Katkı Sunarak ölümsüzleştirdi.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde gerçekleşen düğünle dünya evine giren genç çift İrem ve Orkun, en mutlu günlerini doğaya katkı sunarak ölümsüzleştirdi. Düğüne gelen her davetliye fidan hediye edildi.

Akhisar’da düzenlenen düğünde, orman yangınlarına dikkat çekmek ve çevre bilinci oluşturmak amacıyla her davetliye birer fidan hediye edildi.

Düğün boyunca yüzlerce fidan, misafirlere takdim edilerek doğaya dönüş yolculuğuna uğurlandı. Gelin İrem’in annesi Dilek Işık Garip ve babası Muhterem Kuyucu ile damat Orkun’un ailesi Canan ve Kenan Erol’un ortak kararıyla hayata geçirilen proje, davetliler tarafından büyük takdir topladı.

Düğün öncesinde Ulucami Mahallesi’ndeki oğlan evinde geleneksel yemek ikramı da yapıldı. Saat 20.00’de başlayan düğün organizasyonu boyunca hem eğlenceli anlar yaşandı hem de çevre bilincine dikkat çekildi.

Gelin İrem yaptığı konuşmada, "Bu özel günümüzde sadece bir hayatı değil, doğayı da birlikte büyütelim istedik. Misafirlerimizin her biri sayesinde bir fidan toprakla buluştu" diyerek duygularını paylaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın zirai alan yangını kontrol altına alındı Önceki Haber

Aydın zirai alan yangını kontrol altına...

Van Büyükşehir Belediyesi bin 812 aileye sosyal kart dağıttı Sonraki Haber

Van Büyükşehir Belediyesi bin 812 aileye...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar