160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

DTSO iştirak şirketi için müfettiş istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DTSO iştirak şirketi için müfettiş istedi
Abone ol
DÜZCE TİCARET VE SANAYİ ODASI (DTSO) İŞTİRAK ŞİRKETİ OLAN DTSO HİZMET ŞİRKETİ YENİ YÖNETİMİ BİR ÖNCEKİ YÖNETİMİN HESAPLARIYLA İLGİLİ OLARAK TİCARET BAKANLIĞINDAN MÜFETTİŞ İSTEDİ.

DÜZCE(İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) iştirak şirketi olan DTSO Hizmet şirketi yeni yönetimi bir önceki yönetimin hesaplarıyla ilgili olarak Ticaret Bakanlığından müfettiş istedi.


Yeni göreve gelen DTSO ve iştirak şirketinin yöneticileri Ercan Coşkun ve Recep Ali Gelinoğlu, bir önceki yönetim dönemi ile ilgili basın açıklaması yaptılar. Ercan Coşkun, Ticaret Bakanlığı’ndan müfettiş istediklerini belirterek “Önceki dönem Oda Meclis Başkanı Ahmet Dertli tarafından DTSO iştiraki olan DTSO Hizmet Ltd. Şti. ile ilgili olarak gündeme getirilen iddialar hakkında oda yönetim kurulu tarafından da alınan izin doğrultusunda ilgili iştirakin bağımsız deneticiler tarafından denetlenmesine karar verilmiştir. Hazırlanan ve tarafımıza sunulan bağımsız denetim raporu sonucuna göre, Ticaret Bakanlığı’na gerekli incelemeleri yapmak üzere müfettiş talep edilmiş olup, Bakanlık müfettişlerinin hazırlayacağı denetim raporu da bilahare kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göztepe, devre arasına galibiyet serisiyle girmek istiyor Önceki Haber

Göztepe, devre arasına galibiyet serisiy...

Alzheimer hastası yaşlı kadını arama çalışmaları sürüyor Sonraki Haber

Alzheimer hastası yaşlı kadını arama çal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar