160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

DPÜden deprem bölgesine gıda ve personel desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DPÜden deprem bölgesine gıda ve personel desteği
Abone ol
DPÜ’DEN DEPREM BÖLGESİNE GIDA VE PERSONEL DESTEĞİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), deprem felaketinden en çok etkilenen şehirlerden Hatay’a gıda ve temizlik ürünleri ile personel gönderdi.


Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin temas kurduğu kamu görevlileri tarafından Hatay’ın ihtiyaç duyduğu eşya ve personel bilgisi alındıktan sonra yapılan çalışma sonucu 24 güvenlik görevlisi, 7 teknisyen, 2 elektrikçi, 6 şoför bölgede görevlendirildi. Bununla birlikte 3 ton su, çok sayıda ve çeşitte gıda ürünü ve temizlik malzemesi, el feneri, pil, powerbank, jeneratör ipi, yağı ve yakıtı, ispirto ve ispirto ocağı, tüp, ilk yardım malzemesi de personeli Hatay’a taşıyan otobüsle bölgeye gönderildi.


Yola çıkmak için hazırlanan otobüsü ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Şahmurat Arık ve Genel Sekreter Yusuf Çetin, görevlendirilen personele iyi yolculuklar ve görevlerinde başarılar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli’de yaşayan Ganalılar deprem bölgesine yardım için çalışıyorÖnceki Haber

Kocaeli’de yaşayan Ganalılar deprem bölg...

8 yaşındaki Asya 96 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldıSonraki Haber

8 yaşındaki Asya 96 saat sonra enkazdan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar