160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

DPÜ TUBİFte Yüksek İrtifadan Gastronomi Sohbetleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DPÜ TUBİFte Yüksek İrtifadan Gastronomi Sohbetleri
Abone ol
DPÜ TUBİF’TE YÜKSEK İRTİFADAN GASTRONOMİ SOHBETLERİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde “Yüksek İrtifadan Gastronomi Sohbetleri” isimli söyleşi gerçekleştirildi.


TUBİF Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye konuşmacılar Kaptan Pilot İlyas Aldemir ile Şef Mehmet Taş’ın yanı sıra söyleşinin moderatörlüğünü üstlenen Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.


Yaklaşık üç buçuk saat süren söyleşide konuşmacılar İlyas Aldemir ve Mehmet Taş katılımcılara havacılık sektöründeki tecrübelerini aktararak bilgi paylaşımında bulundular ve izleyicilerin merak ettikleri soruları yanıtladılar.


Etkinlik sonunda aynı zamanda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer tarafından konuşmacılar Aldemir ve Taş’a teşekkür edildi ve plaket sunuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler baharın coşkusunu Resul Dindarla doyasıya yaşadı Önceki Haber

Öğrenciler baharın coşkusunu Resul Dinda...

4 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı Sonraki Haber

4 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar