160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Down sendromlu çocuklar çikolata ve ekmek yaptı, iftarda misafirlerle paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Down sendromlu çocuklar çikolata ve ekmek yaptı, iftarda misafirlerle paylaştı
Abone ol
Tokat’ta 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü çerçevesinde Düzenlenen Etkinlikte özel çocuklar, üretim Atölyelerinde çikolata Ve Ekmek Yaparak Iftarda Misafirlerle Paylaştı.

Tokat’ta 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte özel çocuklar, üretim atölyelerinde çikolata ve ekmek yaparak iftarda misafirlerle paylaştı.

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü kapsamında Tokat İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında down sendromlu çocuklar, Tokat’ın tarihi ve kültürel mekanlarından klasik otobüslerle alınarak çikolata ve ekmek atölyelerine götürüldü. Burada hayal güçlerini yansıttıkları özel tasarım ekmek ve çikolataları üreten çocuklar, hem keyifli anlar yaşadı hem de üretmenin mutluluğunu tattı. Günün sonunda, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Gülbahar Hatun İmarethanesinde düzenlenen iftar programında özel çocuklar ve aileleri bir araya geldi. Çocuklar, gün içinde ürettikleri ekmek ve çikolataları iftara katılan misafirlerle paylaşarak anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi. "Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz" mottosuyla gerçekleştirilen etkinlik, hem farkındalık oluşturdu hem de down sendromlu bireyler ile toplum arasındaki bağları güçlendirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulanık Kaymakamı Koşansu, down sendromlu çocukları unutmadıÖnceki Haber

Bulanık Kaymakamı Koşansu, down sendroml...

Konyada leyleklerin yuvalarına besin takviyesiSonraki Haber

Konyada leyleklerin yuvalarına besin tak...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar