160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dörtyol’da İlk Kurşun’un 106. Yılı Coşkuyla Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dörtyol’da İlk Kurşun’un 106. Yılı Coşkuyla Kutlandı
Abone ol
Dörtyol’da İlk Kurşun’un 106. Yıldönümü Törenle Kutlandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde milli mücadelenin başlangıcını simgeleyen “İlk Kurşun”un atılışının 106. yılı, coşkulu bir törenle kutlandı.

Anıtta Duygusal Anlar

“İlk Kurşun” Anıtı’nda düzenlenen tören, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapılan konuşmada, milli mücadelenin önemi vurgulanırken, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç Anıt Şeref Defteri’ni imzaladı.

Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Törende, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini alırken, şiirler eşliğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Saygı Atışıyla Tören Sona Erdi

Askeri personel ve muharip gazilerin saygı atışı gerçekleştirdiği tören, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların yoğun katılımıyla sona erdi.

Geniş Katılım

Törene Kaymakam Ümit Altay, Refik Kaymakam Mehmet Üzümcü, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ozan Nas, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Deren Özköl, çevre ilçelerin belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tartıştığı kişiyi tabancayla yaralayan şahıs yaralandı Önceki Haber

Tartıştığı kişiyi tabancayla yaralayan ş...

Ferdi Tayfurdan sevindirici haber: Sağlık durumu iyi Sonraki Haber

Ferdi Tayfurdan sevindirici haber: Sağlı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar