160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dolandırıcılıktan 10 yıl cezaevinde yatıp çıktıktan sonra hırsızlık yapınca tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolandırıcılıktan 10 yıl cezaevinde yatıp çıktıktan sonra hırsızlık yapınca tutuklandı
Abone ol
Cezaevinde 10 Yıl Yattıktan Sonra Serbest Kalan A.ç.(63) Adlı Kadın Hırsızlık Yapınca Tutuklanarak Yeniden Cezaevine Gönderildi.

Samsun’da dolandırıcılık suçundan 10 yıldır cezaevinde yatıp 5 ay önce serbest kalan kadın bu kez de hırsızlık yapınca tutuklanarak yine cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’da çeşitli dolandırıcılık olayına karışarak yargılandığı ağır ceza mahkemelerince hapis cezasına çarptırılan A.Ç.(63) adlı kadın 10 yıl cezaevinde kaldıktan sonra yaklaşık 5 ay önce tahliye oldu. A.Ç. bu kez de İlkadım ilçesindeki iş yerinin önünde bir kadının çantasında yankesicilik yöntemiyle çantasından cüzdanını çaldı. Polisin takibi sonucu yakalanan A.Ç. Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Ç., çıkarıldığı mahkemece yeniden cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğdede yazlık patates ekimi yüzde 200 arttıÖnceki Haber

Niğdede yazlık patates ekimi yüzde 200 a...

Elektrikli bisikletle düşen genç kadın hastaneye kaldırıldıSonraki Haber

Elektrikli bisikletle düşen genç kadın h...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar