160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dolandırıcılık suçundan hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolandırıcılık suçundan hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Abone ol
Aydın'ın Nazilli Ilçesinde 'bilişim Sistemleri Banka Veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık' Suçundan Aranan Ve Hakkında 4 Yıl 2 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan şahıs Yakalandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ’bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Aydın’da jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aranan şahıslara da göz açtırmayan jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma kapsamında ’bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık’ suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan A.Ş. isimli şüpheli Dereağzı Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzde 100 geri dönüşümden elde edilen sulama boruları, 28 Nisanda dağıtılacakÖnceki Haber

Yüzde 100 geri dönüşümden elde edilen su...

12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalyada düzenlendiSonraki Haber

12. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi Antalya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar