160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dolandırıcıların yeni hedefi ulaşım kartları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolandırıcıların yeni hedefi ulaşım kartları
Abone ol
Belirli Bir ücret Karşılığında Antalya şehir Içi Ulaşımından 6 Ay Süreyle ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti Sunulduğu Iddia Edilen Reklamların Ardından Antalya Kart Uygulaması Ve Resmi Sosyal Medya Hesapları üzerinden Vatandaşlar Uyarıldı

Sosyal medya yayınlanan ve belirli bir ücret karşılığı Antalya şehir içi ulaşımında kullanılan Antalyakart’ın 6 ay sınırsız kullanımı ile ilgili reklamların ardından Antalya Kart uygulaması ve sosyal medya hesaplarından vatandaşlar dolandırıcıların oyununa gelmemeleri hususunda uyarıldı.

Antalya’da toplu taşıma için kullanılan Antalya Kart, dolandırıcıların hedefi haline geldi. Sınırsız ulaşım kartı satışı yaptığını belirten dolandırıcılar sosyal medyada üzerinden sahte reklamlarla vatandaşları tuzağa düşürmeye çalışıyor. Belirli bir ücret karşılığında Antalya şehir içi ulaşımından 6 ay süreyle ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunulduğu iddia edilen reklamların ardından Antalya Kart uygulaması ve resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlar uyarıldı. Antalya Kart tarafından yapılan uyarıda, “Dolandırıcılık amacıyla sosyal medya platformlarından Antalyakart’ı belli bir ücret karşılığı ücretsiz kullanımı ile ilgili paylaşımlar yapıldığı tespit edilmiştir. Lütfen bu paylaşımlara itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Aksoy, Seyit Sultan Şücaeddin Veliyi Anma Etkinliklerine katıldıÖnceki Haber

Vali Aksoy, Seyit Sultan Şücaeddin Veliy...

ERMED Ve Tarih Derneğinden ortak kültürel faaliyetSonraki Haber

ERMED Ve Tarih Derneğinden ortak kültüre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar