13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Doğaseverler Mysia Yollarının izinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğaseverler Mysia Yollarının izinde
Abone ol
Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Kent Konseyi Ile Birlikte Düzenlediği Hafta Sonu Etkinliğinde Doğa Tutkunları, Mysia’nın Yürüyüş, Koşu Ve Bisiklet Parkurlarını Deneyimledi. Farklı Rotalardan Yola çıkan Gruplar, üçpınar’da Buluştu.

Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği hafta sonu etkinliğinde doğa tutkunları, Mysia’nın yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurlarını deneyimledi. Farklı rotalardan yola çıkan gruplar, Üçpınar’da buluştu.

Doğa tutkunlukları, Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Katılımcılar Turizm Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte doğa yürüyüşü, koşu ve bisiklet parkurlarında Mysia’nın eşsiz güzelliklerini deneyimledi. Farklı rotalardan yola çıkan gruplar, Üçpınar’da buluştu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Emre Karagöz, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Demirhan Aslan ve Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Arzu Tan da Üçpınar Evi’nde sporcuları karşıladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ADASOda yeni Yerli Malı Tebliği tanıtıldı Önceki Haber

ADASOda yeni Yerli Malı Tebliği tanıtıld...

Kontrolden çıkan otomobil ters döndü Sonraki Haber

Kontrolden çıkan otomobil ters döndü

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar