160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Doğanşehirde ağır hasarlı binaların yıkımında sona yaklaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğanşehirde ağır hasarlı binaların yıkımında sona yaklaşıldı
Abone ol
Doğanşehir’de Ağır Hasarlı Binaların Yıkımında Sona Yaklaşıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya’da kent merkezi ile kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.

“Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde 142 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, enkazlar kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor. Yıkımlar esnasında kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alınıyor.

İlçe genelindeki yıkım çalışmalarını yakından takip eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, devlet millet el ele Doğanşehir’in yeniden ayağa kaldırmak için var güçleri ile çalıştıklarını kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Her 10 kadından 8i ve her 10 erkekten 9u HPV ile karşılaşıyorÖnceki Haber

Her 10 kadından 8i ve her 10 erkekten 9u...

Trafikte tartışma, polise saldıran şüpheliye gözaltıSonraki Haber

Trafikte tartışma, polise saldıran şüphe...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar