160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Doğa tutkunlarına kar sürprizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğa tutkunlarına kar sürprizi
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri çerçevesinde Yeniden Doğada Yeni Bir Keşfe çıkan Tabiat Tutkunları, Geyve Doğançay’da Kar Altında Unutulmaz Bir Deneyim Yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri çerçevesinde yeniden doğada yeni bir keşfe çıkan tabiat tutkunları, Geyve Doğançay’da kar altında unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yoğun bir katılımla geçen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, bu hafta sonu kar yağışıyla birlikte farklı bir anlam kazandı. Yürüyüş rotası bu kez Geyve Doğançay parkuruna çevrildi ve çok sayıda tabiat aşığı, doğanın ortasında unutulmaz bir yolculuğa çıktı. 10 kilometreden fazla bir mesafede yolculuğa çıkan doğa tutkunları, sonbaharın tüm renklerini keşfetti ve doğanın güzelliği içerisinde harika ayrıntılar keşfetti. Yoğun kar yağışının etkili olduğu saatlerde gerçekleşen yürüyüş farklı bir keyifle, güzellikle geçti. Tabiat tutkunları hem sonbaharın güzelliğini yaşadı hem de mevsimin ilk karının heyecanıyla yürüdü.

Uzman rehberler eşliğinde yürüyen doğaseverler bölgede yetişen ağaçları ve orman bitki türlerini de inceleme fırsatı buldu. Görsel güzelliği kadar yüksek oksijen oranıyla da bilinen Doğançay parkurunda unutulmaz bir hafta sonu geride kaldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklar poşetlerle kayarak karın keyfini çıkarttı Önceki Haber

Çocuklar poşetlerle kayarak karın keyfin...

Gebzede tarihi koruma projelerine 3 ödül birden Sonraki Haber

Gebzede tarihi koruma projelerine 3 ödül...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar