160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diz protezi ameliyatları yapay zekalı robotik cerrahiyle yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diz protezi ameliyatları yapay zekalı robotik cerrahiyle yapılıyor
Abone ol
Son Teknoloji Ve Yapay Zeka Kullanımına Dayalı Robotik Diz Protezi Ameliyatları, Devlet üniversitesi Ve Kamu Hastaneleri Arasında, Ilk Olarak Gazi üniversitesi Hastanesi’nde Yapılmaya Başlandı.

Son teknoloji ve yapay zeka kullanımına dayalı robotik diz protezi ameliyatları, devlet üniversitesi ve kamu hastaneleri arasında, ilk olarak Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde yapılmaya başlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren hastane yetkilileri, Ortopedi Bölümü olarak, ileri teknolojiyi kullanarak robotik diz protezi ameliyatlarına başladıklarını bildirdiler. Robotik cerrahi ve yapay zeka, diz protezi ameliyatlarında hata payını minimuma indiriyor. Robotik diz protezi ameliyatlarının başlıca avantajları arasında, hastaların daha az ağrı hissetmesi, iyileşme sürecinin kısalması ve doğal eklem hissinin korunması yer alıyor. Ayrıca, bu teknoloji sayesinde, ameliyat sırasında yumuşak dokulara daha az zarar verilerek, hastaların ameliyat sonrası süreçlerinin daha konforlu hale gelmesine imkan sağlanıyor. Hastane yetkilileri, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalı olarak verdikleri yoğun hasta hizmetinin, robotik teknoloji ve yapay zeka kullanımı ile daha da kaliteli hale geleceğini bildirdiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cazın enerjisi Ankarayı saracakÖnceki Haber

Cazın enerjisi Ankarayı saracak

Arızalanan trafik ışıkları kazaya sebep oldu: 5i çocuk, 9 yaralıSonraki Haber

Arızalanan trafik ışıkları kazaya sebep...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar