160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırlılar iftar vaktini satranç oynayarak bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırlılar iftar vaktini satranç oynayarak bekliyor
Abone ol
Diyarbakır’da Bir Kıraathanede Her Yaştan Vatandaş Iftar Vaktini Satranç Oynayarak Bekliyor Ve Zamanlarını Bu şekilde Değerlendiriyorlar.

Diyarbakır’da vatandaşlar, iftar vaktini kıraathanede satranç oynayarak bekliyor.

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan bir kıraathanede özellikle 60 yaş üzeri vatandaşlar satranç oynayarak iftar saatini bekliyor. Eczane işletmecisi Mehmet Azizoğlu, yıllardır kıraathanede satranç oynandığını söyleyerek, "Büyüklerimizle, arkadaşlarımızla Ramazan ayında özellikle geliyoruz, iftara kadar zaman geçiriyoruz. Hem satranç oynuyoruz hem de sohbet ediyoruz" dedi.

Öğretmen Sami Elçin ise, satranç oynadıklarını ve arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Murat Ermiş de, iftara kadar gelip oturduklarını, zamanlarını böyle değerlendirdiklerini kaydetti. Ermiş, "Güzel bir ortam. Vakitin nasıl geçtiği belli olmuyor, çok çabuk geçiyor. Biz de fırsat buldukça şimdi olduğu gibi geliyoruz. Burada sadece satranç oynanıyor" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklar fidanları toprakla buluşturduÖnceki Haber

Çocuklar fidanları toprakla buluşturdu

Antalyanın Kaş ilçesinde kar yağışı etkili oluyorSonraki Haber

Antalyanın Kaş ilçesinde kar yağışı etki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar