160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda üç caddenin asfaltlama çalışması tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda üç caddenin asfaltlama çalışması tamamlandı
Abone ol
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAĞLAR İLÇESİNDE BULUNAN HESKİF, NEVRUZ VE AZADİ CADDELERİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde bulunan Heskif, Nevruz ve Azadi Caddelerinde yenileme çalışmalarını tamamladı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde 1370 metre uzunluk 25 metre genişliğe sahip Heskif Caddesinde de 2 bin 700 ton aşınma asfalt, Azadi Caddesinde 600 metre uzunluğa 25 metre genişliğinde 1250 ton aşınma asfalt ve 2 bin 200 metre uzunluk, 30 metre genişliğe sahip Nevruz Caddesinde de 10 bin ton aşınma asfalt çalışması tamamlanarak cadde yeni hali ile hizmete sunuldu.


Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, asfalt çalışmaları tamamlanan Heskif ve Nevruz caddelerinde refüj ve kaldırımlarda peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Azadi Caddesindeki refüj ve kaldırımlarda ise ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Heykelin balıkçı kovası çöplüğe döndüÖnceki Haber

Heykelin balıkçı kovası çöplüğe döndü

Usta aşçılar sınavla belirlendiSonraki Haber

Usta aşçılar sınavla belirlendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar