160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda katliam gibi arazi kavgasında cenazeler toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda katliam gibi arazi kavgasında cenazeler toprağa verildi
Abone ol
Diyarbakır'ın Bismil Ilçesinde Alyamaç Ve Taş Aileleri Arasında Yaşanan Silahlı Kavgada Hayatını Kaybeden 9 Kişi Toprağa Verildi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Alyamaç ve Taş aileleri arasında yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi.

Bismil ilçesine bağlı Serçeler Köyü’nde husumetli iki aile arasında dün sabah saatlerinde tarla sürme nedeniyle tartışma yaşandı. Anlaşmazlığın devam etmesiyle ekinleri biçmeye giden Taş ile Almayaç aileleri fertleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Kavgada 9 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Dün Adli Tıp Morgu’na kaldırılan 9 kişinin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından sabah doğru köylerine götürülerek defnedildi.

Uzun namlulu silahların kullanıldığı kavgada Alyamaç ailesinden Selim Alyamaç ile Emin Alyamaç’ın kardeş olduğu öğrenilirken Muhammed Alyamaç, Ömer Alyamaç ve Yunus Alyamaç Sarı Hüseyin köyünde, Taş ailesinden ise Mehmet Can Taş, Halil Taş, Orhan Taş ve Serhat Taş, Serçeler köyünde defnedildi.

Jandarmanın köyde geniş güvenlik önlemleri sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökmeydanspordan U13 takımına yemekli teşekkürÖnceki Haber

Gökmeydanspordan U13 takımına yemekli te...

Siverekte 80 bin öğrenci karne aldıSonraki Haber

Siverekte 80 bin öğrenci karne aldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar