160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda iki ilçeyi bir birine bağlayan yol asfaltlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda iki ilçeyi bir birine bağlayan yol asfaltlandı
Abone ol
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 Ilçenin Kırsal Mahallelerinde Yol Yapım, Bakım Ve Onarım çalışmalarına Devam Ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin kırsal mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsaldaki mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlattığı çalışmalarda, Hazro ve Kulp ilçelerini birbirine bağlayan 33 kilometrelik yolu tamamladı.

Hazro Mutluca ve Kulp Taşköprü Mahallelerini bağlayan yolda ekipler daha önce 29 kilometre 1. kat sathi kaplama serdi.

Kalan 14 kilometrelik yolda yapılan çalışmalarla toplam 33 kilometrelik yola 1. kat sathi kaplama işi tamamlanmış oldu.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kırsal ilçe ve mahallelerde 2023 yılı için planladığı kırsal mahalle yollarında 1. ve 2. kat sathi kaplama ile stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk akademisyenin eseri Kanada sokaklarında sergilendiÖnceki Haber

Türk akademisyenin eseri Kanada sokaklar...

Artuklu Belediye Başkanı Tatlıdede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüştüSonraki Haber

Artuklu Belediye Başkanı Tatlıdede, Cumh...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar