160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbakırda iki caddenin asfalt çalışması tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda iki caddenin asfalt çalışması tamamlandı
Abone ol
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAĞLAR İLÇESİ BAĞCILAR MAHALLESİNDE BULUNAN HASHAVAR VE AHMET KAYA CADDESİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde bulunan Hashavar ve Ahmet Kaya Caddesinde yenileme çalışmalarını tamamladı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlanabilmesi için gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde bin metre uzunluk ve 40 metre genişliğinde olan Hashavar caddesinde 5 bin ton aşınma, 25 metre genişlik ve 2 bin 250 metre uzunluğa sahip Ahmet Kaya caddesinde ise 6 bin 800 ton aşınma tabakası asfalt çalışması yapıldı.


Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından da, yenilenen bulvar ve caddede alt ve üstyapı çalışmalarının yanında refüj ve kaldırımlara ağaçlar dikildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Borsa ilk yarıda düştü Önceki Haber

Borsa ilk yarıda düştü

ŞUTSO temsilcisinin cinayet zanlıları yakalandı Sonraki Haber

ŞUTSO temsilcisinin cinayet zanlıları ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar