160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda çocuklar önlüklerini giyip mutfağa geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda çocuklar önlüklerini giyip mutfağa geçti
Abone ol
Diyarbakır’da çocuklar, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün Ilçede “mutlu Pazarlar Enerji Dolu çocuklar Projesi" çerçevesinde Düzenlenen Etkinlikte önlüklerini Giyip Mutfağa Girdi.

Diyarbakır’da çocuklar, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün ilçede “Mutlu Pazarlar Enerji Dolu Çocuklar Projesi" çerçevesinde düzenlenen etkinlikte önlüklerini giyip mutfağa girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, veliler eşliğinde öğrencilere doğayla uyumlu yaşamın ve sağlıklı beslenmenin önemini kavrama fırsatı tanıdıklarını belirtti.

Başkan Beşikci, “Nev Bahçede sera alanında yetiştirilen sebzeleri toplayan öğrencilerimiz eğlenirken öğreniyorlar. Bahçemizde onları ağırlamaktan bizler de mutluyuz. Miniklerin bir araya gelip bu tarz etkinliklerle vakit geçirmeleri için bizler de destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat da, bu tarz önemli etkinliklerin sayısını arttırarak devam edeceklerini, düzenlenen etkinlikler ile çocuklarda heyecan ve merak uyandırıldığını dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Kurum MÜSİADı ziyaret ettiÖnceki Haber

Murat Kurum MÜSİADı ziyaret etti

KTO heyeti Beninde Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Forumuna katıldıSonraki Haber

KTO heyeti Beninde Ekonomi, Ticaret ve Y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar