160x600
03 December, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbakırda ‘Anadolu Mirası operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda ‘Anadolu Mirası operasyonu
Abone ol
Diyarbakır’da Jandarma Ekiplerince Düzenlenen Operasyonda Bizans Dönemine Ati 690 Sikke, 73 Adet Tarihi Eser Niteliği Olan Obje Ele Geçirildi.

Diyarbakır’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda Bizans dönemine ait 690 sikke, 73 adet tarihi eser niteliği olan obje ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında ‘Anadolu Mirası’ operasyonu düzenlendi. Operasyonda Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 690 adet farklı ebatlarda sikke, 47 adet tarihi eser niteliği olan yüzük, 26 adet tarihi eser niteliği olan obje ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan M.V.K., S.K. ve H.K. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhanede uyuşturucu operasyonu Önceki Haber

Gümüşhanede uyuşturucu operasyonu

Dünya Engelliler Gününde Pendikte anlamlı karşılaşma: hakim ve savcılar, ampute futbolcularla sahaya çıktı Sonraki Haber

Dünya Engelliler Gününde Pendikte anlaml...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar