160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, gençlerle iftar yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, gençlerle iftar yaptı
Abone ol
DİYARBAKIR VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN SU İLE EŞİ ZELİHA SU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE EĞİTİM ALAN AKADEMİ LİSE ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su ile eşi Zeliha Su, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim alan Akademi Lise öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Uyanış Gençlik mottosuyla eğitimlerine ve sosyal-kültürel çalışmalarına devam eden Akademi Lise öğrencileri için Bağlar ilçesindeki bir düğün salonunda iftar programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program seslendirilen ilahi ezgilerle devam etti. Programda bin 200 öğrenci, 400 eğitmen ve öğrenci aileleriyle bir araya gelen Vali Su, öğrencilerle ve aileleriyle muhabbet etti.

Uyanış Gençlik ailesini çok önemsediğini ve kendisinin de çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Su, “Bu akşam Ramazan-ı şerifin bereketini Büyükşehir Belediyemizin Akademi Liselerinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimizle paylaştık. Onlar bizim kıymetlimiz, her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ramazanımız ve muhabbetimiz bereketli olsun” dedi.

 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakırda yatalak hastalara ücretsiz hasta yatağıÖnceki Haber

Diyarbakırda yatalak hastalara ücretsiz...

İstanbuldan Kastamonuya uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandıSonraki Haber

İstanbuldan Kastamonuya uyuşturucu getir...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar