160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbakır Havalimanında ‘ısınma krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır Havalimanında ‘ısınma krizi
Abone ol
Diyarbakır Havalimanı’ndaki ısı Merkezinde çıkan Arıza Nedeniyle Personel Ve Yolcular Soğukta Bekliyor

Diyarbakır Havalimanı’ndaki ısı merkezinde çıkan arıza nedeniyle personel ve yolcular soğukta bekliyor. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Diyarbakır Havalimanı Müdürü Mustafa Durak, konuya ilişkin, "Şuan herhangi bir açıklama yapacak durumda değilim" dedi.

8 yıl önce açılışı yapılan Diyarbakır DHMİ binasında ’ısınma’ krizi yaşanıyor. Binada ısı merkezindeki arıza nedeniyle yolcular ve personeller soğuk ortamda saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

Diyarbakır-İstanbul seferi için havalimanına gelen yolculardan 12 yaşındaki Yusuf Duran, montuna sarılarak ısınmaya çalışırken, ’üşüyoruz’ dedi ve soruna çözüm bulunmasını istedi. Duran, “Diyarbakır Havalimanı’ndayız. Isıtma sorununu görevlilere sorduğumuzda kaloriferlerin çalışmadığını söylediler. Bu soruna lütfen bir çözüm bulunsun” diye konuştu.

Diyarbakır DHMİ Müdürü Mustafa Durak ise, konuya ilişkin, "Şuan herhangi bir açıklama yapacak durumda değilim” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak tütün satıcısına jandarma ekiplerince operasyon Önceki Haber

Kaçak tütün satıcısına jandarma ekipleri...

Belediye eski başkanlarından Niyazi Sürmen son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber

Belediye eski başkanlarından Niyazi Sürm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar