160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi
Abone ol
Bursa'da Direksiyon Başında Epilepsi Krizi Geçiren Sürücü Kontrolden çıkan Araçla önüne Gelene çarptı. Metrelerce Ilerleyen Araç Bir Eczaneye çarptıktan Sonra Durabildi.

Bursa’da direksiyon başında epilepsi krizi geçiren sürücü kontrolden çıkan araçla önüne gelene çarptı. Metrelerce ilerleyen araç bir eczaneye çarptıktan sonra durabildi.

Kaza akşam saatlerinde Mudanya ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon başında epilepsi krizi geçiren sürücünün kontrolünden çıkan araç önce balıkçı tezgahına, ardından bir otomobile çarptı, daha sonra yol kenarındaki tabelayı devirip eczaneye çarptı. Metrelerce ilerleyen aracı fark eden çevredekiler panik dolu anlar yaşarken, 112 ekiplerine de bilgi verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü hastaneye sevk edilirken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocasinan Belediyesi Ramazan Bayramında ailelerin yüzünü güldürdüÖnceki Haber

Kocasinan Belediyesi Ramazan Bayramında...

Jandarma bayramda yaşlı çınarları unutmadıSonraki Haber

Jandarma bayramda yaşlı çınarları unutma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar