160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dip çamuru temizliği BMnin gündeminde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dip çamuru temizliği BMnin gündeminde
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bm'nin Gündemine Giren Izmit Körfezi Doğu Baseni Dip çamurunun Temizlenmesi, Susuzlaştırılması Ve Bertaraf Hizmet Projesi'ni Bakü'de Anlatacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, BM’nin gündemine giren İzmit Körfezi Doğu Baseni Dip Çamurunun Temizlenmesi, Susuzlaştırılması ve Bertaraf Hizmet Projesi’ni Bakü’de anlatacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Körfezi’nde devam eden Dip Çamur Temizliği Projesi, Birleşmiş Milletlerin de (BM) gündeminde bulunuyor. Bu kapsamda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen BM iklim zirvesinde (COP29) Körfez Dip Çamuru Temizliğini anlatacak. Temizlik hakkında BM üyelerine bilgi verecek olan Başkan Büyükakın, yarın Bakü’ye hareket edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasarayda, Bodrumspor maçı hazırlıkları devam etti Önceki Haber

Galatasarayda, Bodrumspor maçı hazırlıkl...

Dünya prematüre gününe özel program düzenlendi Sonraki Haber

Dünya prematüre gününe özel program düze...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar