26 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Din görevlileri futbol turnuvası final maçıyla sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Din görevlileri futbol turnuvası final maçıyla sona erdi
Abone ol
Din Görevlileri Futbol Turnuvası Final Maçıyla Sona Erdi

Bayburt’ta din görevlileri arasında düzenlenen futbol turnuvası, oynanan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Yakutiye Camii İmam Hatibi Enis Aslan’ın hakemlik yaptığı final maçında, centilmenlik ve dostluk ön plana çıktı.

İl Müftülüğünün himayesinde gerçekleştirilen turnuva, din görevlilerini yeşil sahada buluşturdu. Beraberlik ve kurum aidiyetini güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvada takımlar, final maçına kadar centilmence mücadele etti.

İl Müftüsü Bayram Danacı, turnuvanın birlik, kardeşlik hukuku ve kurumsal ciddiyet içerisinde tamamlandığını belirtti. Danacı, turnuvaya katılan din görevlilerine, organizasyona destek verenlere ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Turnuvanın sonunda din görevlilerine kupa ve madalyaları takdim edildi. Organizasyon, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tercanda arıcılık ve seracılık faaliyetlerine yakın takip Önceki Haber

Tercanda arıcılık ve seracılık faaliyetl...

Parkta tekme tokatlar havada uçuştu Sonraki Haber

Parkta tekme tokatlar havada uçuştu

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar