07 Mayıs, 2024, Salı
DOLAR32.2797
EURO34.8133
ALTIN2411.3

Dijital bağımlılığa karşı pedal çevirdiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dijital bağımlılığa karşı pedal çevirdiler
Abone ol
Kırıkkale'nin Yahşihan Ilçesinde Belediye Tarafından "sağlık Için Pedalla" Mottosuyla Düzenlenen Etkinlikte 6 Kez üst üste Takdir Belgesi Alan öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi. öğrenciler, Aileleri Ile Birlikte Dijital Bağımlılığa Karşı Sağlıklı Yaşam Için 5 Kilometrelik Parkurda Pedal çevirdi.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde belediye tarafından "sağlık için pedalla" mottosuyla düzenlenen etkinlikte 6 kez üst üste takdir belgesi alan öğrencilere bisiklet hediye edildi. Öğrenciler, aileleri ile birlikte dijital bağımlılığa karşı sağlıklı yaşam için 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediyesi tarafından "sağlık için pedalla" mottosuyla etkinlik düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 3 dönem üst üste 6 kez takdir belgesi alan öğrencilere bisiklet ve kask hediye etti. Bisikletlerini alan öğrenciler, aileleri ile birlikte dijital bağımlılığa karşı sağlıklı yaşam için 5 kilometrelik parkurda pedal çevirdi. Parkurun sonunda da katılımcılara dondurma ikram edildi. Bisiklet kazası geçiren bir çocuk ise sağlık görevlileri tarafından ambulansta tedavi edildi.

Etkinlikte konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "İlçemizde ikamet eden ve 6 kez takdir belgesi alan çocukların başarıları için pedal çeviriyoruz. Dijital bağlılıktan kurtulalım istedik, başarıyı değerlendirelim istedik. 30 tane ile başladık, bugün 130 oldu yine yetmedi 150’ye çıkartacağız. İnşallah sağlıklı bir yaşam, sağlıklı bir Yahşihan, güzel bir Yahşihan için yeni fikirler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Çok mutlu olduğunu ifade eden İnci Topgül (13), "3 dönem art arda 6 tane takdir aldığım için başkanımız bisiklet hediye etti. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Biraz önce bisikletlerimizle hep beraber sürüş yaptık. Çok eğlenceliydi böyle etkinliklerin devamını diliyorum. Ben çok keyif aldım" dedi.

Başarılı olmak için çok çalıştığını anlatan Tuğçe Erdoğan (18), "Bisikletim vardı zaten bu da benim ikinci bisikletim oldu. Osman başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz çok çalıştık, hepimiz hak ettik" ifadesini kullandı.

Azra Karaltı (12) ise kendisine bisiklet hediye edildiği için mutlu olduğunu söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğalgazları olmadığı için eylem yaptılarÖnceki Haber

Doğalgazları olmadığı için eylem yaptıla...

Kars belediye Başkanlığından Aynalı Köşk açıklamasıSonraki Haber

Kars belediye Başkanlığından Aynalı Köşk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar