160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Didimlilerin desteği ile dünyaca ünlü sahiller pırıl pırıl oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didimlilerin desteği ile dünyaca ünlü sahiller pırıl pırıl oldu
Abone ol
DİDİM BELEDİYESİ VE İLÇEDE BULUNAN KULÜPLERİN İŞBİRLİĞİYLE AKBÜK ÇAMKORU SAHİLİ'NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Didim Belediyesi ve ilçede bulunan kulüplerin işbirliğiyle Akbük Çamkoru Sahili’nde temizlik çalışması gerçekleştirildi.



Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın talimatı ile ilçenin dört bir yanında başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 17 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle Akbük Çamkoru Sahili’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve sahil boyunca gerçekleştirilen temizlik çalışmasına Didim Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü, Didim Rotaract Kulübü, Plogging in Didim ile gönüllü vatandaşlarda destek verdi.


İzmarit, plastik atığı, cam şişe başta olmak üzere yüklü miktarda çeşitli atığın toplandığı sahilden elde edilen çöpler, incelenmek üzere Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak tütün ve makaron dağıtan 3 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

Kaçak tütün ve makaron dağıtan 3 kişi gö...

Müşterilerinin darp ettiği taksici korku dolu o anları anlattı: “Nefes almakta zorlanıyorum”Sonraki Haber

Müşterilerinin darp ettiği taksici korku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar