160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Didimde okul kantinleri ve yemekhanelerde gıda denetimi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didimde okul kantinleri ve yemekhanelerde gıda denetimi yapıldı
Abone ol
Didim Ilçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ekipleri öğrencilerin Ve öğretmenlerin Güvenilir Gıdaya Ulaşmalarını Sağlamak Amacıyla Ilçedeki Okullarda Faaliyet Gösteren Kantin Ve Yemekhanelerde, Ayrıca Okul çevresinde Bulunan Işletmelerde Gıda Denetimleri Gerçekleştirdi.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenilir gıdaya ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki okullarda faaliyet gösteren kantin ve yemekhanelerde, ayrıca okul çevresinde bulunan işletmelerde gıda denetimleri gerçekleştirdi.

Öğrencilere ve öğretmenlere sunulan gıdaların hijyen standartlarına uygunluğunu sağlamak ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri okullarda ve çevrelerindeki kantin ve yemekhanelerde bir dizi denetim gerçekleştirdi. Ekipler, gıda güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak ve potansiyel sağlık risklerini önlemek için titizlikle denetimlerini gerçekleştirdi. Denetimlerin, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde büyümesi ve gelişmesi açısından kritik öneme sahip olduğu vurgulandı. Yetkililer, yapılan denetimlerin düzenli olarak süreceğini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Gazzedeki yangın yavaş yavaş Türkiyeye geliyor”Önceki Haber

“Gazzedeki yangın yavaş yavaş Türkiyeye...

Yüzde 50 hibe desteğiyle kurulan fabrikada süt ürünleri üretiliyorSonraki Haber

Yüzde 50 hibe desteğiyle kurulan fabrika...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar