Osmaniye Belediyesi FıstıkFest
21 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Didimde fırtına etkili oldu: Deniz taştı, kafeyi su bastı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didimde fırtına etkili oldu: Deniz taştı, kafeyi su bastı
Abone ol
Aydın’ın Didim Ilçesinde Etkili Olan Fırtına Denizin Taşmasına Neden Oldu. Taşan Deniz Suları Ise Didim Belediyesi şirketine Ait Barış Kafeyi Basarken, Işletme Su Altında Kaldı.

Aydın’ın Didim ilçesinde etkili olan fırtına denizin taşmasına neden oldu. Taşan deniz suları bir kafeyi basarken, işletme su altında kaldı.

Didim’de etkili olan fırtına günlük hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına sebebiyle deniz taşarken, dalga kıranları aşan dalgalar, Altınkum Yalı Caddesi’nde bulunan Didim Belediyesi şirketine ait Barış Kafe’yi su altında bıraktı. Kafe sular içinde kalırken, kafenin bulunduğu alan, yürüyüş yolu ve diğer bölgeler su altında kaldı. Deniz sularının kafeyi bastığı anlar ise kafedeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Didim Belediyesi ekiplerinin ise bölgede tahliye çalışma yaptığı öğrenildi.

Öte yandan ise fırtına sebebiyle oluşan dev dalgaların Altınkum plajına vurduğu görülürken, akşam saatlerinde ise çıkan yağışla birlikte fırtına günlük hayatı olumsuz etkiledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyaspor, Diogo Gonçalvesi renklerine bağladı Önceki Haber

Konyaspor, Diogo Gonçalvesi renklerine b...

İstanbul Anadolu Yakasında trafik yoğunluğu yüzde 90a ulaştı Sonraki Haber

İstanbul Anadolu Yakasında trafik yoğunl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar