160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Didimde eğitime 162 milyon TLlik yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didimde eğitime 162 milyon TLlik yatırım
Abone ol
Didim’de Eğitime 162 Milyon Tl’lik Yatırım

Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca, ilçe genelinde devam eden eğitim yatırımlarını yerinde inceledi. İlçede yapılan okulların toplam maliyetinin 162 milyon TL olduğu öğrenilirken, okullardaki tüm çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Didim genelinde devlet eliyle sürdürülen eğitim yatırımları aralıksız devam ederken, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, okulları gezerek yerinde bilgiler aldı. Deprem güçlendirilmesi yapılan Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nin, Yalıköy okul yapımı, Denizköy İlkokul/Ortaokul, Selçuk Özsoy Ortaokulu yapımı ve Didim TOBB Anaokulu’nun toplamda 162 milyon 061 bin 172 TL’lik ihaleyle yapımlarının sürdüğünü ifade etti.

Kaymakam Kuruca deprem güçlendirilmesi yapılan Esra Karakaya Anadolu Lisesi’nin ara tatilinin ardından bir hafta ya da 10 günlük sürede yeniden açılmasını planladıklarını ifade ederek, TOBB anaokulunun da ikinci eğitim öğretim döneminde açılmasını planladıklarını kaydetti. Diğer okullardaki çalışmaları da takip ettiklerini kaydeden Kaymakam Kuruca, yapımı tamamlanan Atatürk İlkokulu’nda ise anasınıfının açıldığını iç tefrişatının tamamlanması içinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin kayıt dışıyla mücadelesi sürüyorÖnceki Haber

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bir...

1 yılda 1695 nakil, 1086 gasil hizmeti verdiSonraki Haber

1 yılda 1695 nakil, 1086 gasil hizmeti v...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar